Jongen en meisje samen aan het kleuren
Uniek kleurwedstrijd 2023
Maak kans op een Lego-speelset t.w.v. € 50,-

En dit zijn de winnaars!

Wat hebben we het einde van 2023 kleurrijk afgesloten met al jullie prachtige inzendingen. De kleurplaten bleven maar binnenkomen en hangen volop in onze praktijken. Het was daarom erg moeilijk om 3 winnaars te kiezen. Jullie hebben zo mooi gekleurd allemaal!

We zijn toch tot een uitslag gekomen: de winnaars staan hieronder vermeld. Gefeliciteerd Joep, Esma en Milan. Er wordt snel contact met jullie ouders opgenomen, zodat we jullie Lego-sets kunnen opsturen. Alle kinderen enorm bedankt voor jullie deelname en wie weet tot een volgende kleurwedstrijd! 

Winnaar3

 Joep

6 jaar

Hardinxveld-Giessendam

Winnaar1

Esma

4 jaar

Slinge

Winnaar2

Milan

7 jaar

Rotterdam

Deze actie is afgelopen, inzenden is niet meer mogelijk. Uit de inzendingen die we hebben ontvangen kiezen we de drie winnaars. Zij krijgen bericht.

In de maand december kan er geplakt, geknutseld en gekleurd worden voor een heel kleurrijk prijs: een Lego Classic Rond de wereld speelset. We geven er maar liefst drie weg! Onze jury selecteert hiervoor de 3 allermooist gekleurde platen!

Legoset

De kleurplaat

Het is helemaal aan de kinderen hoe zij invulling geven aan de kleurplaat van dit jaar. Met potlood, krijt, verf of zelfs papier en lijm, het maakt niet uit, alles mag.
De kleurplaat is tot sluitingsdatum verkrijgbaar in al onze praktijken. Vraag er eentje bij de behandelaar. Of meer, want broers en zussen, groot en klein, mogen ook meedoen.

De maximale leeftijd voor deelname is 18 jaar. De te winnen speelset is geschikt en leuk voor alle kinderen, groot en klein, vanaf 4 jaar.

Uniek Kleurwedstrijd 2023
Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.