Praktijk verkopen?

Redenen om uw praktijk te verkopen kunnen zijn:

  • U heeft lang genoeg 'de kar' zelfstandig en (misschien wel) alleen getrokken. Dit betekende dat u naast het behandelen ook een hoop andere zaken moest regelen. U wilt zich nu alleen nog op de inhoud richten, kennis uitwisselen met collega's uit dezelfde als uit andere disciplines, wat makkelijker uw tijd indelen zonder dat de continuiteit in gevaar komt en misschien wilt u wel rustig afbouwen terwijl u een goedlopende praktijk heeft. Als dit het geval is, dan komt Expertisecentrum Uniek graag met u in contact. Als organisatie zijn wij gericht op het ontzorgen van onze medewerkers zodat zij zich volledig kunnen richten op het behandelen, samenwerken en kennis uitwisselen. Met als doel de beste zorg voor kinderen leveren door de meest gemotiveerde werknemers.
  • U gooit het roer om of gaat met pensioen. Tegelijkertijd heeft u een 'naam en netwerk' in de markt gezet wat een zekere waarde vertegenwoordigt doordat er een continue toestroom van clienten is. Expertisecentrum Uniek komt dan graag met u in contact.
  • U bent eigenaar van een praktijk met meerdere werknemers maar u behandelt zelf niet. U heeft geen tijd of zin meer om hier aandacht aan te besteden aangezien u andere kansen voorbij ziet komen waar u graag uw tijd in stopt. Expertisecentrum Uniek komt dan graag met u in contact om te kijken naar de mogelijkheid van een overname.

Expertisecentrum Uniek groeit als organisatie door het hele land met als doel optimale multidisciplinaire zorg laagdrempelig en dichtbij alle kinderen te faciliteren die dit nodig hebben. Wij doen dit door nieuwe vestigingen te openen en/of door praktijken over te nemen.

Neemt u gerust contact met ons op.

Wij hopen van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Frans Nije - 06 54 932 931

Dennis Akkerman - 06 18 689 078

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.