Neem contact op met Uniek

Wij zijn er voor jou en jouw kind

Wil je een specifieke hulpvraag stellen of jouw kind direct aanmelden voor een behandeling? Dat kan hier bij onze planning.

Voor dyslexieaanmeldingen kun hetzelfde formulier gebruiken, maar ook contact opnemen met dyslexie-afdeling: dyslexie@expertisecentrum-uniek.nl of 06 - 131 21 101.

Voor algemene vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken. Heb je een compliment, tip of idee? Je kunt ook altijd een bericht sturen naar info@expertisecentrum-uniek.nl

Verder zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur op telefoonnummer: 085 - 877 22 32.

Contactformulier

Versturen

Heb je een klacht?

Het kan gebeuren dat je een probleem hebt met een behandelaar van Uniek. Wij vragen je in dit geval in eerste instantie het gesprek aan te gaan met de behandelaar.

Mocht je er niet uitkomen met de behandelaar dan kun je via ons klachtenformulier een klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van Uniek.

Je kunt ook altijd mailen naar klacht@expertisecentrum-uniek.nl


Vervolg klachtenprocedure

Kom je er met ons niet uit dan kun je een klacht bij de beroepsvereniging van de betreffende behandelaar indienen. Alle behandelaars van Uniek zijn aangesloten bij hun beroepsvereniging.

Wil je meer informatie over deze procedure of over hoe je het beste een klacht in kan dienen, neem dan contact op met de klachtenfunctionaris via klacht@expertisecentrum-uniek.nl

Klachtformulier

Klacht indienen bij beroepsvereniging? Ga naar:

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.