DSC00523 2   kopie
Rots en water 
Voor particulieren

Rots en Water
Particuliere trainingen

Sociale competentietraining voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De Rots en Water training is geschikt voor elk kind en is gericht op de sociaal- emotionele ontwikkeling. De training leert kinderen zicht te krijgen op wat er gebeurt bij henzelf en bij anderen in sociale situaties, zodat het kind hier beter mee om leert gaan.

kinderen krijgen rots en water-training bij Uniek

Geef een kind zelfvertrouwen, zelfbeheersing en weerbaarheid

Uniek biedt particuliere Rots en Water-trainingen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. We houden rekening met de leeftijd van de kinderen bij het samenstellen van de groepen.

De training bestaat uit 10 lessen, inclusief wekelijkse informatie / briefing / update over de les en een ouder-kind les. De kosten bedragen € 165,- voor 10 lessen. 

Ouders ontvangen wekelijks een verslag en na 10 lessen een persoonlijk eindverslag en/of telefonisch oudergesprek. Tijdens dit gesprek of naar aanleiding van het verslag is er gelegenheid tot het stellen van vragen en zal de trainer de leerdoelen en punten van groei met ouders bespreken.

DSC00524 2 2

Start trainingen

Wij werken met trainingen in verschillende leeftijdsgroepen: 5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-10 jaar, 11-12 jaar. De trainingen vormen samen een doorlopende leerlijn. In elk jaar komen er weer nieuwe uitdagingen aan bod waardoor het waardevol is als een kind  meerdere keren deel neemt.

  • locatie Amersfoort: basisschool De Malelande, Juttepeergaarde 2
    trainingsdagen: maandag of woensdag
  • locatie Den Dolder: basisschool De Kameleon, Schroeder van de Kolklaan 1
    trainingsdag: woensdag
  • Wij werken met een wachtlijst, bij voldoende aanmeldingen gaat de training van start in Amersfoort of Den Dolder. Na aanmelding nemen wij per mail contact op. 
Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.