Kind met mentale problemen
Kinderpsychologie en jeugdhulp
Particuliere behandeling bij Uniek

Bij Uniek begrijpen we dat jouw kind uniek is en de best mogelijke zorg verdient. Onze behandeling biedt een snelle, doelgerichte aanpak, zonder wachttijden, en zonder de noodzaak van een verwijzing. 
Het enige verschil tussen de particuliere weg en de weg met verwijzing is dat je zelf voor de behandelingen betaald. Je hoeft niet te wachten op een arts of gemeente die een verwijzing goed moet keuren.

Laat ons je helpen om de beste zorg en begeleiding te bieden aan je kind. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Verdietig kind op de grond

Particuliere behandeling

Onze particuliere behandeling is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met beperkte of uitgeputte gemeentelijke budgetten of die niet op een verwijzing van bijvoorbeeld de huisarts willen of kunnen wachten. Elke ouder/verzorger kan bij ons terecht.

Onze particuliere behandeling is het zelfde als een vergoede behandeling, en brengt dezelfde kosten met zich mee. Deze worden in het particuliere traject alleen niet vergoed door de gemeente. Hoewel de kosten voor eigen rekening zijn, biedt het een waardevolle kans om sneller en doelgericht te handelen voor het welzijn van jouw kind.

Daarom particuliere behandeling

Voordelen van het particuliere traject:

  1. Geen verwijzing: Door te kiezen voor onze particuliere behandeling vermijd je de noodzaak van en wachttijd voor een verwijzing. Wij kunnen sneller een afspraak inplannen en met de zorg beginnen.

  2. Directe zorg: In gemeenten waar het budget voor vergoede zorg is uitgeput, staan wij klaar om jouw kind onmiddellijk te helpen. Onze particuliere behandeling biedt een oplossing zonder beperkingen.

Jouw kind, onze prioriteit
Bij Uniek geloven we in een gepersonaliseerde aanpak. Onze ervaren behandelaren zullen een op maat gemaakt behandelplan opstellen dat volledig is afgestemd op de unieke behoeften van jouw kind.

Of het nu gaat om leerproblemen, welbevinden op school, aandachtskwesties, sociale uitdagingen, emotionele problemen of psychosomatische klachten, wij bieden bewezen behandelmethoden voor duurzame verbetering.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze particuliere behandeling jouw kind kan ondersteunen op de reis naar groei en welzijn. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.nl

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.