Studio set diverse kids Studio set diverse kids
Alles voor een optimale ontwikkeling van jouw kind

Waar kunnen wij je mee helpen?

Kind bij logopedist

Een optimale ontwikkeling

Communicatief, fysiek, cognitief en sociaal-emotioneel

Kinderen en jongeren moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is wat ons bij Uniek drijft. Elke dag werken wij als collega's samen gedreven aan onze missie.

Dit doen we met multidisciplinaire behandelpraktijken op scholen en in gezondheidscentra. Multidisciplinair wil zeggen dat wij op alle aandachtsgebieden die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind behandelaren en ondersteuners in huis hebben. Vanaf het eerste contact met jouw kind kijken zij elk door een 'multidisciplinaire bril' naar jouw kind. Onze experts werken nauw met elkaar samen om vervolgens de meest optimale behandeling of ondersteuning te bieden. Met één centraal aanspreekpunt voor jou als ouder of verzorger.

DSC00524 2 2

Rots en Water-trainingen

Gun je kind de vaardigheden om stevig in zijn/haar schoenen te staan. Onze Rots en Water-training leert kinderen spelenderwijs bewust te worden van hun lichaam en zichzelf. Van het omgaan met grenzen tot het beheersen van reacties in uitdagende situaties, zoals pestsituaties, woede en onzekerheid. Geef jouw kind de kracht om bewust te kiezen, sterk te staan en rustig te blijven.

23 remedial teaching en dyslexie

Remedial Teaching

Uniek is er voor kinderen met een verminderde leesvaardigheid, die moeite hebben met letter-, woord- en zincombinaties. Onze experts helpen kinderen bij het aanpakken van lees- en spellingproblemen en dyslexie. 

Header pionier in logopedie

Ben jij logopedist en wil jij je grenzen verleggen?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.nl

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.