tiener met blessure
Pubers en jongvolwassenen
12-18 jaar

In de tienerjaren ondergaan kinderen lichamelijke en hormonale veranderingen wat nieuwe uitdagingen met zich mee kan brengen. Onze kinderfysiotherapeuten kunnen ondersteuning bieden in deze fase van groei. Zij helpen tieners bij het verbeteren van hun bewegingsvaardigheden, het omgaan met lichamelijke veranderingen en het bevorderen van een gezonde lichaamshouding. Daarnaast richten we ons op het voorkomen of verhelpen van blessures. 

Bij Uniek kijken we naar het volledige plaatje.Niet alleen naar de fysieke kanten, maar ook naar het emotionele en sociale welzijn van je tiener. We doen we ons best om een leuke en ondersteunende sfeer te creëren waarin jouw tiener zich comfortabel voelt en het beste uit zichzelf kan halen. Als dat nodig is, kunnen we samenwerken met een kinderpsycholoog om te zorgen dat de behandeling nog beter aansluit bij de behoeften van je kind. Dit komt doordat we met verschillende experts samenwerken, en dat maakt onze aanpak extra sterk

Wil je meer weten over fysiotherapie voor jou kind en waar dat mogelijk is? Neem dan contact met ons op, we hebben momenteel geen wachtlijsten!

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Uniek Kind- en jeugdpraktijken.

Logo Uniek Praktijken wit

Uniek Kind- en jeugdpraktijken is onderdeel van Expertisecentrum Uniek B.V.